FLOATEN

FLOATEN: ONTSPANNEND ÉN GEZOND

Floaten is gewichtloos drijven op een laag zeer zout water.
Het speciale Epsom-zout in het verwarmde water geeft het effect van de Dode Zee, waardoor je moeiteloos op de oppervlakte blijft drijven. Het water wordt continu verwarmd tot lichaamstemperatuur. Na enkele minuten merk je bijna niet meer welke delen van je lichaam in contact zijn met het water, en welke niet. Door de rust, de gelijkmatige warmte en het ontbreken van de zwaartekracht voelt het alsof je zweeft.

Even niets meer aan je hoofd

Je bevind je in het Yin Tui Na Centrum in een speciaal ontworpen cabine die prikkels van buitenaf uitsluit. Jouw lichaam en geest worden even niet meer afgeleid door omgevingsfactoren zoals geluid, temperatuurverschil, visuele stimulatie en de zwaartekracht.

Als je komt floaten bij het Yin Tui Na Centrum, dan heb je zelf controle over het licht, de eventuele muziek, de luchtcirculatie, de intercom en het ‘open-of-dicht’ doen van de cabine. In jouw eigen privé-floatruimte heb je echter al snel door dat je niets meer nodig heeft. Ervaar een diepe ontspanning zoals je die nog nooit hebt ervaren.

Vele voordelen; de kunst van het nietsdoen

Floaten is de meest effectieve methode om te ontspannen en stress te verminderen. In de afgelopen decennia is er zeer veel onderzoek verricht naar de positieve effecten van floaten. Het wordt nu ook toegepast als behandelmethode van vele soorten kwalen, pijn en ziekten. De meeste effecten zijn bovendien cumulatief; dat betekent dat de effecten sterker worden naarmate je meer float!

Voor meer informatie over het floaten verwijzen we je graag naar de website van ons zusje Koan Float aan de Herengracht in Amsterdam: expert op het gebied van floaten.

Een aantal positieve effecten van floaten:

Float Cabine

  • pure ontspanning voor lichaam en geest
  • verlichten van mentale en fysieke stress
  • verlichten van (chronische) pijn
  • versterken van het immuunsysteem
  • helpen genezen van stress-gerelateerde ziekten
  • verbeteren van het slaappatroon
  • verbeteren van sportprestaties
  • voorkomen & efficiënt herstellen van (sport)blessures
  • verhogen van het concentratievermogen
  • positieve invloed op o.a. het geheugen, denken, leerprestaties, concentratie en creativiteit

FLOATEN VOOR PURE ONTSPANNING

Koan Float

Floaten wordt bij het Yin Tui Na Centrum gebruikt als aanvullig van onze behandelingen.
Wilt u volledig ontspannen, dan is er ook de mogelijkheid om te floaten bij onze zusteronderneming: KOAN FLOAT.

Bezoek voor meer informatie deze website:

www.koanfloat.nl