COACHING

Een therapeutische massage bij het Yin Tui Na Centrum is een massage die op maat wordt samengesteld. Er wordt gekeken naar jouw specifieke behoeften, waarbij zowel lichaam als geest belangrijk zijn. De massage zelf is een gecombineerde behandeling die samengesteld wordt uit de diverse specialismen waarover de therapeut beschikt.

Van stress…

We leven in een jachtige wereld waarin er soms weinig tijd overblijft voor onszelf. Het gevolg is spanning en stress die zich vastzetten in het lichaam. Bijvoorbeeld in rug, nek en schouders. Dit kan weer ontaarden in fysieke klachten zoals de muisarm. Maar ook hoofdpijnverschijnselen, maag- en darmklachten of bijvoorbeeld chronische verkoudheid kunnen het gevolg zijn van spanning en stress.

Naar diepe ontspanning…

Massage is een effectieve manier om totaal los te komen van de dagelijkse stress: een goede vorm om tijd te nemen voor onszelf en even tot rust te komen. Massage helpt om spanningen in het lichaam los te maken en af te laten vloeien. Het resultaat is een diepe ontspanning die leidt tot afname van spanning en stress, toename van energie en vitaliteit, harmonisering van het zenuwstelsel en een betere spijsvertering. Kortom: u komt weer lekker in uw vel te zitten.

En emotioneel evenwicht…

Massagetherapie gaat nog een stapje verder. Jouw lichamelijke gesteldheid kan je gemoedstoestand beïnvloeden en andersom. Psychische druk, zorgen, droefheid en piekeren hebben hun weerslag op de conditie van uw spieren (verkramping), doorbloeding (hoge bloeddruk) of het immuunsysteem (verzwakte weerstand).

Een therapeutische massage brengt lichaam en geest weer in balans. Het resultaat is een gevoel van innerlijke rust, ruimte, evenwicht en stevigheid.