Kom jij ons team versterken?

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Het Yin Tui Na Centrum (Prinsengracht 662, Amsterdam) beschikt over drie behandelruimten en één floatruimte. Wij hebben nog ruimte voor extra therapeuten om ons team te versterken. Werk jij op freelance basis, ben je 1 tot 3 dagen p.w. beschikbaar en kun jij je vinden in onze holistische filosofie? Lees dan verder en stuur ons een bericht!

Over Yin Tui Na

De betekenis van Yin is voedend, stilte, rust, support en ontspanning. “Tui Na” is een Chinese massagevorm. “Yin Tui Na” betekent een verstilde massage.

De start van het holistisch centrum

In 2006 opende het Yin Tui Na Centrum haar deuren in Amsterdam, als initiatief van de Stichting PD Recovery Support en Koan Float. In de eerste jaren waren de aangeboden therapieën vooral bedoeld om patiënten met de ziekte van Parkinson fysiek en mentaal te ondersteunen.

Vandaag de dag is het YTNC specifiek gericht op het aanbieden van therapeutische behandelingen vanuit een holistische visie.
De kernbehandelingen bestaan uit:

– Acupunctuur
– Craniosacraal therapie
– Floating
– Shiatsu
– Therapeutische massages
– TuiNa massage
– Yin Tui Na

Onze holistische visie

In de holistische visie wordt het individu gezien als één geheel. De eenheid van lichaam en geest drukt zich uit in fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten. Onze behandelingen zijn perfect te combineren vanuit die holistische benadering. De therapeuten zijn bovendien hoogwaardig geschoold en dragen zorg voor het algehele welzijn van de cliënt.

Neem contact op

  • Stuur ons een bericht via het contactformulier hiernaast. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Bied jij andere therapeutische behandelingen aan dan ons huidige aanbod, waarvan jij denkt dat die ook bij het Yin Tui Na Centrum passen? Voor dergelijke suggesties staan wij ook open!

Word behandelaar!